PANGASIUS PANE CU CARTOFI NATUR

de kamy in Pangasius, 11 Apr 2011 | 9011 vizualizari

 

Bineanteles....file

 

INGREDIENTE

  • 2 buc.file pangasius
  • 2 oua
  • corn flakes
  • sos soia
  • condiment ptr.peste fuchs
  • 1 ling.faina
  • frunze patrunjel
  • ulei pt prajit
  • cartofi
  • sare,piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PANGASIUS PANE CU CARTOFI NATUR:

Pestele il stergem bine cu servetele absorbante,il condimentam bine,punem cativa stropi de sos soia pe fiecare file,pe fiecare parte,ii intindem uniform,portionam fiecare file in 3 buc,punem pe o farfurie,acoperim cu folie si dam la rece 10-15 min.

Intre timp batem bine ouale,punem sare,piper,patrunjel verde si o ling.de faina lungita cu putin lapte.

Corn flakes-ul il maruntim putin.(eu la-am pus in robotul de bucatarie 2 sec)

Curatam cartofii,ii spalam bine,ii taiem cuburi mai mari si ii punem la fiert in apa cu sare si putin ulei.

Cand sunt fierti,se scurge bine apa,se pune ulei,sare,piper,acoperim cu capacul si "haltacarim"bine oala sa se amestece bine toate si cand servim punem frunze de patrunjel.

Bucatile de peste le dam prin faina,prin ou,prin corn flakes si le prajim bine pe ambele parti dupa care se pun pe servetele absorbante.

Se servesc cu cartofi natur...

Noi am servit si cu sos tartar...reteta aici...  http://www.bucataras.ro/retete/muschi-de-porc-sibian-13227.html

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "PANGASIUS PANE CU CARTOFI NATUR" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius pane