Panini cu prosciutto si branza maturata Fol Epi by Delaco

de AlexTeacher in Sandvisuri, 14 Ian 2016 | 557 vizualizari

 

Un sandwich monstru ! Si teribil de gustos ! Asa ca daca te inhami la asa ceva ori iti aduci cativa prieteni, ori un ditamai apetitul ! 


Foto Credit: Tudor Raiciu 

 

INGREDIENTE

    • Paine panini – 1 buc (mare)
    • Prosciutto crudo – 4 felii
    • Branza maturata Fol Epi by Delaco – 4 felii
    • Rosii – 2 buc
    • Ceapa rosie – 1 buc
    • Castravete Fabio – 1/2 buc
    • Salata crocanta – 4-5 frunze
    • Ulei de masline – 1 lingura
    • Fresh de lamaie – 1 lingura
    • Sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panini cu prosciutto si branza maturata Fol Epi by Delaco:

  • Taie painea pe jumatate, pe lungime;

  • Ruleaza feliile de prosciutto si cele de Fol Epi si intercaleaza-le;

  • Taie rosiile felii, pune-le deasupra si adauga sare si piper pe acestea;

  • Taie castravetele rondele subtiri, pune-l peste rosii si asezoneaza-l si pe-acesta cu sare si piper;

  • Taie ceapa rosie rondele subtiri si pune-o peste castraveti;

  • Rupe frunzele de salata, pune-le peste si adauga ulei de masline si fresh de lamaie;

  • Pune "capacul" si savureaza cu multa placere;

    Pofta buna ! 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Panini cu prosciutto si branza maturata Fol Epi by Delaco 422353
retete culinare - Panini cu prosciutto si branza maturata Fol Epi by Delaco 422354
retete culinare - Panini cu prosciutto si branza maturata Fol Epi by Delaco 422355

COMENTARII (11)

Rocsi 1

14.01.2016, 19:37

Ce imi face cu ochiul

Gherca Daniela 1

14.01.2016, 19:37

super

dantes 1

15.01.2016, 08:51

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55