Panna Cotta

de ianculubita in Dulciuri, 2 Sep 2011 | 1367 vizualizari

 

Buna dimineata,am revenit dupa o absenta motivata(nu scapati de mine asa usor) si va voi propune cateva retete delicioase facute in Franta dar si acasa;stiu ca este timpul pentru proviziile din camara,dar e timp si pentru ele
va urez Pofta buna la tot ce va servesc virtual si sa incercati cu incredere

 

INGREDIENTE

  • 500ml smantana lichida
  • 75g zahar
  • 3foi de gelatina
  • 1baton de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta:

Se amesteca smantana cu zahar si semintele de la batonul de vanilie pe foc foarte mic(doar cat se topeste zaharul)apoi se adauga gelatina care a fost tinuta 10min.in apa rece;se amesteca bine apoi se toarna compozitia in forme si se da la frigider cateva ore(3-4);cand se consuma se rastoarna pe farfurie si se serveste simpla sau cu topping de cacao deasupra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Panna Cotta 123682
retete culinare - Panna Cotta 123683
retete culinare - Panna Cotta 123684
retete culinare - Panna Cotta 123685

COMENTARII (13)

LUK 1

02.09.2011, 15:20

delicioasa

jolygina 1

02.09.2011, 17:08

foarte buna

Laly 1

02.09.2011, 23:25

Delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59