Panna cotta

de vanilla in Dulciuri, 19 Iul 2010 | 2272 vizualizari

 

Din categoria bery farm, vin cu o reteta de panna cota pe care am servito cu zmeura si sos de zmeura...Yumiiiiii
Se face extraordinar de usor si rezulta un desert extraordinar de fin cremos si bun...

 

INGREDIENTE

  • 500 ml de frisca lichida
  • 100 ml de lapte
  • 1 praf de gelatina
  • zmeura cat se poate de multa...
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta:

Procedura e una ffff simpla

Se pune frisca la incalzit, iar gelatina la inmoiat in lapte. Cand frisca ajunge la punctul de fierbere se toarna laptele si se mai amesteca pret de 1 min. se toarna in forme si se lasa la rece pentru 4 ore.

Pentru sosul de zmeura , am folosit blenderul, cu ajutorul caruia am facut piure fructele. Dupa ce panna cota s-a inchegat...e gata de asamblare.

Am lasat formele in apa calduta pentru 2-3 minute si le-am rasturnat pe o farfurie....

 

COMENTARII (10)

Ina 1

19.07.2010, 22:00

arata bine, trebuie sa fac si eu odata....

Rux 1

19.11.2010, 13:47

E senzationala!

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 22:37

bun bunut

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29