Panna cotta cu cirese

de Bya Ralu in Dulciuri, 2 Iun 2016 | 4080 vizualizari

 

Reteta am luat-o de aici! http://andreeachinesefood.blogspot.ro/2016/05/panna-cotta-cu-cirese.html
Nu va pot explica cat de super buna este !yummmmmmmmmmmmm mai vreau! :X

 

INGREDIENTE

  • 300 g cirese
  • 100 g zahar
  • 300 ml lapte
  • 200 ml smantana lichida
  • 3 linguri apa
  • 1 baton de scortisoara
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 10 g gelatina granule
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu cirese:

Ciresele se spala bine, se scot samburii si se pun intr-o craticioara impreuna cu zaharul, apa si batonul de scortisoara.

Se lasa pe foc cam 15 minute, pana se obtine un sos mai gros.

Se scoate batonul de scortisoara si se pune extractul de vanilie.

Se opresc 8 linguri din compozitia de cirese.

Restul se paseaza cu un mixer vertical pana devine o crema fluida.

Gelatina se hidrateaza cu 3 linguri de apa si se lasa deoparte.

Laptele se amesteca cu smantana lichida, se pune pe foc pana se incalzeste,se adauga gelatina pana se dizolva complet gelatina.

Laptele se pune peste pasta de cirese pasata,se toarna in forme si se dau la frigider pentru 3-4 ore sau pana a doua zi.

Cand serviti se pune sosul de cirese.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (34)

Bya Ralu 1

10.06.2016, 20:27

bine nasa)

dantes 1

05.07.2017, 07:43

Delicioasa!

oanapl 1

05.07.2017, 09:26

Ce buna e!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Baclava