Panna cotta cu jeleu de mango

de laura_n in Retete diabetici, 2 Dec 2014 | 7362 vizualizari

 

Am avut ocazia sa fac cunostinta cu cateva produse naturiste, inclusiv indulcitori naturali. Gama Remedia a introdus pe piata Green Sugar, pe romaneste "zaharul verde", cu avantajul ca nu schimba gustul preparatului, cum fac alti indulcitori.
Recunosc ca m-a incantat ideea asta, mai ales ca din cand in cand folosesc alternativa la zahar. Ganditi-va ca numai 100 gr de zahar alb inseamna 1700 calorii, ceea ce este extrem de mult.

 

INGREDIENTE

  • 1 fruct de mango bine copt, moale
  • 1- 2 portocale
  • 400 ml smantana lichida
  • 100 ml lapte dulce
  • 2 lg nuca de cocos
  • 2 linguri indulcitor Green Sugar
  • 1 lg amidon
  • 1 plic gelatina (10 gr)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu jeleu de mango:

Gelatina o punem la hidratat in cateva linguri de apa.

 

Alegem fructe bine coapte, moi; le curatam, le taiem felii si le punem intr-un vas. Daca doriti, puteti adauga indulcitor, desi fructele bine coapte sunt suficient de dulci. Punem pe foc amestecul si lasam sa fiarba un pic.

In alt vas, punem laptele, 2 linguri indulcitor si lasam sa se incalzeasca numai, apoi adaugam smantana lichida si nuca de cocos. Lasam sa dea intr-un clocot si luam de pe foc. Adaugam gelatina hidratata in amestecul fierbinte si amestecam cu un tel. Dam deoparte.

Intre timp, luam fructele de pe foc, le pasam si le strecuram. Vom obtine un piure extrem de fin. Adaugam o lingurita de amidon in piure si punem inca un pic la fiert, amestecand bine. Dam deoparte. Pregatim cateva pahare din sticla, turnam jeleul de fructe si dam paharele la congelator cam 10 - 15 minute. Le scoatem, turnam peste piure, amestecul de smantana. Dam la rece cupele si lasam cateva ore ca sa se inchege. Servim rece o portie. Un deliciu care dincolo de gust, are si putine calorii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu jeleu de mango" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Alina26 1

05.12.2014, 21:18

Vai ce bunatate!!!!

Xandrinne 1

17.12.2015, 06:40

Spiridus 1

16.02.2018, 16:57

Deliciooos! Mangooooo😍

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jeleu de capsuni cu mascarpone, cu Green Sugar