Panna Cotta " Pasiune"

de Rux in Dulciuri, 18 Noi 2010 | 1863 vizualizari

 

Un desert ce iti incanta simturile...cu pasiune!

 

INGREDIENTE

  • 1 pliculet gelatina pudra
  • 60 ml lapte rece
  • 540 ml frisca lichida
  • 60 gr zahar pudra
  • 1 esenta vanilie  
  • pentru sos:
  • 1 rodie
  • 3 buc.fructul pasiunii
  • sucul de la doua portocale
  • seminte de rodie pentru decor
  • vanilie
  • 3 -4 linguri zahar brun
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta " Pasiune":

1. Ungeti cu unt 4 cupe in care veti face panna cotta

2. Amestecati gelatina cu laptele lasati 5 minute sa se dizolve bine

3. Intre timp, amestecati frisca lichida cu zaharul pudra si puneti pe foc la incalzit... Atentie!...Nu aduceti in punctul de fierbere...e suficient sa incalziti bine, sa amestecati si sa dizolvati bine zaharul. Adaugati vanilia, apoi gelatina . Turnati in cupe si dati doua ore la frigider.

Sosul:

Sucul de portocale se pune pe foc intr-un ibric, se adauga si cel de rodie, zaharul, vanilia si se incalzeste usor astfel incat sa dizolvati zaharul. Adaugati fructul pasiunii. Luati de pe foc( nu fierbeti). Ornati panna cotta cu seminte de rodii si turnati sosul dupa dorinta!

Si...aveti grija...acest desert creeaza dependenta!

 

COMENTARII (24)

Rux 1

19.11.2010, 19:26

epurasha2bb 1

20.11.2010, 16:50

superb!5f!

monik80 1

20.03.2015, 19:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S