Papanași dietetici

de Panacris in Dulciuri, 26 Iun 2013 | 5566 vizualizari

 

Ceva dulce ușor, super delicios!

 

INGREDIENTE

  • brânză de vaci 500 g,
  • griș 5-6 linguri,
  • banane 2 bucăți,
  • făină albă de grâu 1-2 linguri,
  • zahăr vanilinat Bourbon 1 plic,
  • miere de albine 3-4 linguri,
  • sare iodată 1/2 linguriță,
  • pesmet alb din făină de grâu,
  • zahăr tos 2-3 linguri,

Pentru toping:

  • dulceață de cireșe,
  • iaurt grecesc.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanași dietetici:

Brânza de vaci se amestecă cu bananele zdrobite, făina zahărul vanilinat, mierea de albine, un praf de sare și făina. Se amestecă bine până se omogenizează toate ingredientele. Între timp se pune la fiert apă într-un vas încăpător, se ia cu lingura, din compoziția de brânză, se pune în apa clocotindă, se fierbe până se ridică la suprafață. Între timp pesmetul se rumenește în puțin unt, cu puțin zahăr.

Găluștele formate se trec rapid prin pesmetul preparat, se scot pe o farfurie, se ornează cu dulceață de cireșe și iaurt grecesc.

Poftă bună! 

TIPS-URI

1

în acest caz bananele înlocuiesc oul;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanași dietetici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Dea_Dea 1

26.06.2013, 22:33

Minunati , ia sa incer si eu

Anett 1

26.06.2013, 22:44

Panacris 1

27.06.2013, 20:50

Rocsi, doi băieți are mama, de fapt trei, că și Tata Zmeu tot copil este

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor prajiti in ulei