Papanasi

de elena1988 in Dulciuri, 24 Mar 2011 | 1646 vizualizari

 

NU aveam prin casa dulceata si nici smantana, asa ca le-am papat pudrate cu zahar pudra.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de branza de vaci
  • 2 oua
  • 100 gr de zahar
  • coaja de lamaie si portocala
  • faina cat  cere aluatul( sa nu se m-ai lipeasca de maini)
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi:

Am amestecat branza, ouale, zaharul, coaja de lamaie si portocala si apoi faina pana mi-a iesit un aluat bun de manuit.

Se fac papanasii, eu i-am facut cu gura unui pahar, se pun la prajit in ulei incins, se pudreaza cu zahar pudra.

 

RETETA IN IMAGINI

Papanasi-0
Papanasi-1
Papanasi-2
Papanasi-3
Papanasi-4
Papanasi-5
Papanasi-6

COMENTARII (30)

elena1988 1

26.03.2011, 07:59

lilik

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:30

foarte buni cu smantana si dulceata

bliss 1

10.04.2012, 21:44

e cea mai simpla reteta...ever! dar nu ies tari? pt ca este singura care vad ca nu are drojdie sau ceva de genu', merci!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04