Reteta de preparare a papanasilor

de Geanina87 in Dulciuri, 22 Mai 2013 | 10169 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor A la Jamila ;) deliciosi in adevaratul sens al cuvantului :)

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza vaci
  • 2 oua
  • 6-7 linguri de zahar
  • 450 g faina
  • 1 lingura bicarbonat de sodiu
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • esenta de lamaie
  • smantana
  • dulceata (de visine in cazul meu)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecam branza cu ouale, zaharul, esenta, zaharul vanilat si bicarbonatul, apoi adaugam faina, putin cate putin, pana cand rezulta un aluat nelipicios. Il lasam 15 minute "la odihnit" dupa care formam bile pe care le turtim si le gaurim, astfel incat sa iasa forma unui colacel. Facem si niste bilute mai mici si le prajim in baie de ulei incins pana se rumenesc frumos.

Le scoatem pe un servetel de hartie sa eliminam surplusul de ulei. Asezam papanasul pe o farfurie, intindem smantana, peste care punem dulceata, biluta mai mica, apoi din nou putina smantana si dulceata.

Servim cu mare pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza