Papanasi cu branza de vaci

de Lau in Dulciuri, 14 Iul 2011 | 2389 vizualizari

 

by diaconta,sunt foarte buniiii

 

INGREDIENTE

  • 400 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri gris
  • 2 linguri zahar
  • sare
  • vanilie
  • pesmet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu branza de vaci:

branza se mixeaza impreuna cu o lingura de zahar,ouale,vanilia,dupa care adaugam faina,grisul si putina sare,

din aceasta compozitie se fac bilute nu foarte mari,ele isi vor mari volumul la fiert

se pune la fiert o oala cu apa cu putina sare. Punem bilutele  pe rand si le lasam sa fiarba pana se ridic la suprafata,le scoatem pe un prosop absorbant 

intr-o tigaie punem putin ulei si prajim pesmet cu putin zahar

dupa ce papanasii s-au scurs ii tavalim prin pesmet

se servesc calzi cu smantana si dulceata

pofta buna

 

RETETA IN IMAGINI

Papanasi cu branza de vaci-0
Papanasi cu branza de vaci-1
Papanasi cu branza de vaci-2
Papanasi cu branza de vaci-3

COMENTARII (11)

horia

horia 1

14.07.2011, 22:27

arata bestial,sunt sigur ca au fost superbi.

mirela0911

mirela0911 1

14.07.2011, 22:30

buni buni

Lau

Lau 1

15.07.2011, 10:59

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!