Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci

de marieta in Prajituri, 29 Aug 2011 | 4313 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
la cererea expresa a ficei mele!!!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 1/2 kg branza de vaci,
  • o lingurita de sare,
  • o lingurita si jumatate de bicarbonat de sodiu,
  • 3 oua,
  • 3 linguri de lapte,
  • esenta de vanilie si esenta de rom,
  • faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit.
  • 1kg de smantana,
  • gem de visine sau de care va place,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci:

Reteta de preparare a papanasilor

Se bat ouale cu sarea, bicarbonatul, esentele, laptele, apoi branza si treptat faina pana se face un aluat bun de modelat. Se lasa la odihnit 30 de minute, apoi se modeleaza si se prajesc in ulei mai mult, la foc moderat. Se scot pe servetele de hartie si calzi se orneaza cu smantana si gem.

Pofta buna!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

29.08.2011, 21:10

chiar zilele astea ma gandeam la niste papanasi...imi e o pofta

LUK 1

30.08.2011, 08:08

deliciosi

divainbucatarie 1

30.08.2011, 12:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor