Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Reteta de preparare a papanasilor
Un desert romanesc foarte popular, usor de facut si tare, tare bun!
Reteta de preparare a papanasilor
Intr-un bol amestecam cu un tel branza cu zaharul, zaharul vanilat, grisul, sarea, coaja de lamaie, ouale si bicarbonatul stins in otet iar la sfarsit adaugam treptat faina si framantam. Vom obtine un aluat moale dar care poate fi modelat usor cu ajutorul fainii.
Omogenizam bine totul iar dupa ce s-a odihnit 10-15 minute impartim coca in 8 bucati egale.
Cu mainile pudrate cu faina luam cate o bucata si formam 2 sfere, una mica (cat o nuca) si una mare pe care o aplatizam si facem o gaura in mijloc cu degetul.
Incingem uleiul foarte bine si prajim papanasii la foc mic spre mediu pana se rumenesc frumos.
Ii scoatem pe servetele de hartie sa se scurga de ulei.
Se servesc calzi cu smantana si dulceata preferata.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult