Papanasi cu Ceva Fin Delaco

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 15 Sep 2013 | 613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat avem nevoie de:
    • 2 cutii cu Ceva Fin Delaco
    • 400 g branza proaspata de vaci
    • o lingurita cu bicarbonat
    • 300 - 400 g faina alba
    • 4 oua proaspete
    • un praf de sare
    • o cana de zahar tos
    • esente vanilie dupa gust
    • ulei pentru framantat aluatul
    Pentru ornat avem nevoie de:
    • 200 g smantana
    • 200 g dulceata de visine
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu Ceva Fin Delaco:

Peste faina cernuta impreuna cu bicarbonatul,  adaugam branza impreuna cu restul ingredientelor,  amestecand bine. Daca este necesar, mai adaugam faina (una-doua linguri). Împartim aluatul in mod egal, in functie de numarul de portii dorite. Formam apoi bilutele si discurile, cu mana data prin faina (ca sa nu se lipeasca aluatul). Le rumenim frumos, pe ambele parti, la foc potrivit.  Ii scoatem pe un servet de hartie pentru a scapa de surplusul de grasime si ii servim calzi cu smantana si dulceata de visine. Sa aveti pofta!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Papanasi cu Ceva Fin Delaco 260371
retete culinare - Papanasi cu Ceva Fin Delaco 260372
retete culinare - Papanasi cu Ceva Fin Delaco 260373
retete culinare - Papanasi cu Ceva Fin Delaco 260374
retete culinare - Papanasi cu Ceva Fin Delaco 260381
retete culinare - Papanasi cu Ceva Fin Delaco 260385
retete culinare - Papanasi cu Ceva Fin Delaco 260387
retete culinare - Papanasi cu Ceva Fin Delaco 260388
retete culinare - Papanasi cu Ceva Fin Delaco 260389
retete culinare - Papanasi cu Ceva Fin Delaco 260390
retete culinare - Papanasi cu Ceva Fin Delaco 260391

COMENTARII (27)

Cris2711 1

16.09.2013, 15:39

preferatii mei

portiadelumina 1

16.09.2013, 16:09

Papanaşi, preferaţii mei

Dya Daniela Andrei 1

16.09.2013, 16:25

Daaa! Sunt cei ami buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55