Papanasi cu dulceata de afine

de silvi0ara in Prajituri, 18 Mar 2010 | 2591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g branza de vaci
  • 2 oua
  • 12 linguri faina
  • 1 lingura gris
  • un praf de sare
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • un varf de cutit praf de copt
  • ulei pentru prajit
  • smantana
  • dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu dulceata de afine:

Intr-un bol se amesteca toate ingredientele,bicaronatul se dizolva in zeama de lamaie si se adauga si el.Se obtine o compozitie omogena,din care se formeaza gogosele in care se face o gaura pe mijloc. Separat se formeaza mici bilute care se prajesc si ele.Se pun la prajit in uleiul incins bine,se rumenesc pe ambele parti.Se scot pe o hartie absorbanta,Se servesc fierbinti cu smanana si dulceata.Eu am folosit dulceta de afine facuta de mine in casa.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Papanasi cu dulceata de afine 22835
retete culinare - Papanasi cu dulceata de afine 22836
retete culinare - Papanasi cu dulceata de afine 22837
retete culinare - Papanasi cu dulceata de afine 22838
retete culinare - Papanasi cu dulceata de afine 22840
retete culinare - Papanasi cu dulceata de afine 22843

COMENTARII (3)

Teo 1

18.03.2010, 20:36

cred ca dulceata de afine ii da gustul placut;

liana_geicu 1

18.03.2010, 21:00

Teo, dulceata in combinatie cu smantana neaparat ii da un gust Ahhh, nu am mai mancat de mult papanasi, ce pofta mi-ai facut!

epurasha2bb 1

14.04.2010, 11:48

5 bfurculite de la mine si sa stii ca azi fac si eu papanasi !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Mena
  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

ieri la 23:40

Chiftele de legume

de Ksenya 4

Chiftele de legume

ieri la 15:20

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

pe 28.09 la 22:27