Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de visine

de adry88 in Dulciuri, 3 Sep 2012 | 3373 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor sursa onesta

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri de gris
  • 1 praf de sare
  • faina
  • coaja de lamaie
  • zahar vanilat
  • smantana
  • dulceata de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de visine:

Reteta de preparare a papanasilor

Mixam albusurile cu un praf de sare,

Branza o amestecam cu zaharul si galbenusurile, am adaugat si restul de ingrediente, am incorporat albusurile si la final am adaugat faina cat sa iasa un aluat elastic si nelipicios.

Am format 1 sul dupa care cu 1 cutit am tait felii de cca 2 cm grosime

Dintr-o bucata de aluat am format atatea sfere cate felii avem.

Le prajim in uleiul incalzit pe ambele parti,le scoatem pe un servetel absorbant

Le servim cu smantana si dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

04.09.2012, 10:47

Ador papanasii!! Daca nu as avea si calorii.. as papa zilnic!!

adry88 1

06.09.2012, 09:57

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Papanasi cu smantana si ciocolata