Papanasi cu miere

de laylalala in Prajituri, 26 Mar 2010 | 1882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza de vaci
  • 150 gr gris
  • 50 ml lapte
  • 15 gr miere de salcam
  • 15 gr miere poliflora
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • 2 batoane de scortisoara 
  • 200 gr fulgi de migdale
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu miere:

Se pune o oala cu apa la fiert in care se adauga batoanele de scortisoara.Fulgii de migdale se prajesc usor, intr-o tigaie, fara grasime.

Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul, cele 2 feluri de miere si esentele.Se adauga laptele si se amesteca bine.Din compizitia rezultata se formeaza bilute.

Dupa ce apa a dat in cloct, se aduaga bilutele si se lasa sa fiarba pana cand se ridica la suprafata.Se scot cu spumiera si se dau prin fulgii de migdale apoi se servesc stropiti cu miere.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Papanasi cu miere 23785
retete culinare - Papanasi cu miere 23786
retete culinare - Papanasi cu miere 23787
retete culinare - Papanasi cu miere 23788
retete culinare - Papanasi cu miere 23789

COMENTARII (4)

Oana 1

27.03.2010, 00:43

mariac 1

28.03.2010, 20:16

fac si eu dar cu pesmet ,arata bine cu migdale

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 21:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI