Reteta de preparare a papanasilor fierti

de Angelina_Elena in Mancare copii, 20 Iul 2013 | 9801 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g branza proaspata Delaco (0,2% grasime)
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri gris
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • 100 g pesmet + 40 g unt + 2 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branzica cu grisul, zaharul, oul si faina.

Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare.

Untul se topeste intr-o tigaie, apoi adaugam pesmetul, zaharul si lasam la foc mic cca. 5 minute (Atentie!!!sa nu se arda).

Cu mainile date cu faina ne apucam sa  formam bilute din compozitia de branza.

Cand apa incepe sa fiarba punem papanasii.

Acestia sunt fiertii cand se ridica la suprafata.

Se scot cu o paleta si se rostogolesc prin pesmet.

Se pot servi cu smatana si dulceata sau sos de ciocolata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Soparle & Pariziene cu carnaciori si cascaval