Reteta de preparare a papanasilor

de Michelle in Prajituri, 19 Mar 2010 | 22038 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

 Reteta de preparare a papanasilor

  • 500 gr branza dulce de vaca
  • 125 gr gris
  • 2 lg zahar
  • vanilie
  • 3 oua
  • 50 gr unt
  • 100 gr pesmet
  • 2 lg zahat
  • apa
  • rom

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza se amesteca cu grisul,apoi se adauga zaharul si vanilia.

Se adauga si oualele pe rand.Se lasa jumatate de ora la odihna.

 Se pune apa la fiert impreuna cu rom
Intr-o tava larga topiti untul  si adaugati pesmetul si la foc mediu il prajiti pana se face auriu.

 Stingeti focul si adaugati zaharul.
Cu mainile umede, din amestecul de branza modelati bile micute,
Cand apa fierbe da-ti focul pe minim si asteptati ca apa sa nu mai clocoteasca. In acel moment puteti adauga in oala papanasi pana acoperiti fundul oalei cu ei.
Papanasii sunt fierti cand se ridica la suprafata.
Ii scoateti cu ajutorul unei palete cu gauri si ii aruncati direct in tava cu pesmet

 pe care o scuturati bine cu miscari orizontale fata-spate astfel incat papanasii sa se rostogoleasca si sa se acopere singuri de pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu cirese