Reteta de preparare a papanasilor prajiti

de lia maria in Dulciuri, 18 Ian 2011 | 8013 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Ceva dulce, rapid si delicios.

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 400 g branza de vaci  
  • 1 ou
  • o lingura zahar
  • 90 g faina
  • 1/2 pachet praf de copt
  • o lingura gris
  • coaja de lamaie
  • 1 zahar vanilat 
  • ulei pentru prajit
  • dulceata
  • frisca 

   

Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor prajiti:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecam branza cu zaharul,oul, coaja de lamaie si vanilia apoi adaugam faina si grisul. Modelam bile, cu mana infainata, le asezam pe o tava tapetata cu faina si apasam pe mijloc pentru a obtine un orificiu. Incingem uleiul in tigaie, rumenim papanasii pe ambele parti, apoi ii scoatem din tigaie pe un servet de hartie.

Servim simpli sau cu dulceata, smantana, frisca sau pudrati cu zahar farin.

Eu i-am servit cu dulceata de prune si frisca.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

miremirc 1

19.01.2011, 11:39

foarte buni;mie imi plac mult de tot cu inghetata de vanilie si finetti

Mitinita 1

20.01.2011, 21:46

vai ce mi-ai facut cu papanasii tai

ela 1

21.01.2011, 23:08

Lia...sa imi aduci si mie cand vii la mine ca nu am mai mancat papanasi de o eternitate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert scoruse