Reteta de preparare a papanasilor prajiti

de Valclaudia in Dulciuri, 16 Noi 2014 | 3889 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr. branza dulce de vaci
  • 8 linguri faina alba
  • 4 linguri gris
  • 4 linguri zahar tos
  • 2 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 lingurita rasa bicarbonat
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit, cca 300ml
  • smantana dulce si dulceata pentru servire
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor prajiti:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecam branza de vaci cu zaharul si ouale.

Adaugam zaharul vanilat, bicarbonatul, praful de sare,grisul, faina.

Amestecam sa obtinem un aluat destul de ferm, pe care il vom lasa cca 10 minute deoparte.

Rupem bucatele din aluat, formam cate o sfera pe care o aplatizam pe masa de lucru, decupam mijlocul cu un paharel.

La fel procedam cu tot aluatul.

Punem uleiul la incins, prajim papanasii pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Ii scoatem pe hartie absorbanta de bucatarie sa scapam de uleiul in exces.

Servim papanasii cu smantana dulce si dulceata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prajiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilordin ricotta