Paparaie cu salam si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 10860 vizualizari

 

In partea Ardealului se mai zice si paparaie la omleta,cel putin bunica mea asa zice.Este o omleta pregatita de sotul meu,care a zis vreau sa imi fac eu ceva simplu...................si uiati ce a rezultat,a fost foarte buna ,dar am navalit si noi pe ea si a trebui sa mai faca una.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • sare
  • 5 linguri cascaval ras
  • salam taiat foarte fin 50g
  • 3 linguri smantana
  • putin ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paparaie cu salam si cascaval:

Se taie salamul foarte fin si se prajeste putin dupa care se pun ouale batute bine cu un praf de sare, cascavalul ras si smantana se lasa sa se prajeasca la foc mic acoperit dupa care se intoarce pe capac si se prajeste pe ambele parti.

Merge grozav de bine cu o salata de rosii,castraveti...........

Se presara cascaval deasupra,  smantana si feliute de ardei rosu,asta numai pe una ca pe cea de a doua nu mi-a mai dat  voie sa o "decorez"

Daca ti-a placut reteta noastra "Paparaie cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

nadina73 1

16.09.2010, 17:39

flori de ornat nu a ornat-o bebe ci eului nu-i plac decoratea zis ca oricum nu sant pt el ca le fac pt Bucataras

nadina73 1

16.09.2010, 17:40

silvioara

mena29 1

22.09.2010, 07:36

si la noi ii mai zice si asa(daca sunt tot din Ardeal e logic nu ) arata super bine,mereu fac si eu si cand am chef mai fac si mamaliguta langa ea.Merge super bine cu castraveti acri dar la fel de bine merge si cu salata de rosii cu ceapa.Oricum e ceva bun asa ca

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane umplute