Papillotes de crap umplut cu ciuperci

de ianculubita in Crap / Caras, 8 Mar 2013 | 3833 vizualizari

 

Reteta asta chiar va rog s-o incercati daca mancati si va place pestele pentru ca este minunata!!

 

INGREDIENTE

  • 2buc fileuri de crap
  • 6ciuperci
  • 50g unt
  • 1ceapa mica
  • 3catei de usturoi
  • 1varf lingurita nucsoara
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 1lingura bulion
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papillotes de crap umplut cu ciuperci:

Din cele 2fileuri,face 4 bucati,le dam cu sare si le lasam deoparte

In tigaia cu unt calim ciupercile taiate cubulete mici,ceapa si usturoiul de asemenea tocate marunt,adaugam patrunjelul,nucsoara,sare,piper si bulionul;

lasam sa scada iar dupa ce s-a racit impartim compozitia pe doua felii de peste,acoperim cu celelalte,prindem cu scobitori,apoi fiecare portie o punem pe hartie de copt,picuram cate 1lingura de ulei de masline pe fiecare,strangem capetele hartiei,legam si le punem in tava la cuptor si le lasam la foc mic 30min;

cu cateva minute mai inainte desfacem hartia sa se rumeneasca pestele;

se servesc imediat cu felii de lamaie.

TIPS-URI

1

eu am folosit alta metoda pentru ca am luat reteta dintr-o carte din Franta care are si formele speciale,dar foarte bine va reusi si in hartie;

2

cand puneti scobitorile sa va uitati cum am procedat eu

Daca ti-a placut reteta noastra "Papillotes de crap umplut cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu mamaliga si usturoi verde