Papricas cu carne de iepure

de diana_k in Mancaruri cu carne, 30 Noi 2011 | 10345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru macerare avem nevoie de:  
  • 1 ceapa,
  • 4 catei usturoi,
  • 3 frunze de dafin,
  • sare,
  • piper,
  • 100ml otet
  • pentru preparare avem nevoie de:
  • 2 linguri de untura sau ulei,
  • 3 cepe,
  • 2-3 morcovi,
  • 1 ardei,
  • 2 linguri pasta de rosii,
  • 2 frunze de dafin
  • sare,
  • piper,
  • 1 paharel de vin, 
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas cu carne de iepure:

Daca animalul este tanar carnea nu necesita macerare.

Macerare: carnea de la un iepure se spala, se curata de pielite si se portioneaza, se aseaza intr-un vas incapator si se amesteca cu condimentele, ceapa taiata mare, usturoiul, otetul. Se lasa la rece cateva ore, chiar pana a doua zi.

Preparare:  ceapa, ardeii si morcovii se taie bucati mari. Se incinge untura si se pune la calit ceapa, morcovul si ardeiul si un praf de sare. Se lasa 5 minute, apoi se adauga carnea de iepure curatata de zarzavatul de la macerat si se prajeste usor. Se adauga putina apa sau zeama de carne, foile de dafin, usturoiul, sarea si piperul. Carnea se fierbe acoperita, completand din cand in cand cu apa. Cand este aproape gata se pune paharelul de vin si pasta de rosii. Se lasa sa scada pana ce carnea este bine facuta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu carne de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mirela0911 1

30.11.2011, 19:48

bun o fi, asa nu am mancat

Cris2711 1

30.11.2011, 23:20

vai,vai ce bunatate

aziz 1

01.12.2011, 08:45

noi ii zicem,,mancare rece,,buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne si cartofi - la ceaun