Papricas de cartofi cu carnati

de Sidy in Mancaruri cu carne, 9 Ian 2011 | 3799 vizualizari

 

O reteta mult apreciata in zona noastra, usor de facut si foarte repede...

 

INGREDIENTE

  • 800 g cartofi
  • 200 g carnati afumat fiert
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben(verde)
  • 2 linguri pasta de ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • usturoi(facultativ)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de cartofi cu carnati:

Se curata ardeii si se taie cubulete, la fel si rosia. Ceapa se taie solzisori. Cartofii curatati se taie in lungime si carnatul rotocoale( daca este prea gros se mai taie in doua)
Se pune la calit ceapa, ardeii si rosia si se lasa putin sa se inmoaie.Adaugam carnatii , pasta de ardei , usturoiul ( facultativ)amestecam si lasam inca 2 minute pe foc. Se adauga cartofii si apa pina trece de nivelul cartofilor.Se pune sarea si piperul necesar.Lasam sa fiarba acoperit pina ce incep cartofii sa se sfarme.
La servire adaugam patrunjel verde tocat, deasupra.
Pofta buna !

 

RETETA IN IMAGINI

Papricas de cartofi cu carnati-0
Papricas de cartofi cu carnati-1
Papricas de cartofi cu carnati-2
Papricas de cartofi cu carnati-3
Papricas de cartofi cu carnati-4
Papricas de cartofi cu carnati-5
Papricas de cartofi cu carnati-6

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

10.01.2011, 12:15

bun bun

klein 1

11.01.2011, 15:51

deja salivez.

MihaelaAni 1

13.01.2011, 10:33

ESTE FOARTE BUNA DAR ASTA ESTE O RETETA DE MANCARICA DE CARTOFI CU CARNATI PAPRICASUL ESTE CU TOTUL SI CU TOTUL ALTFEL

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04