Papricas de curcan

de RuxyRux in Curcan, 21 Dec 2010 | 15712 vizualizari

 

Un papricas foarte foarte gustos...

 

INGREDIENTE

  • 600 gr piept de curcan( de poate face si cu pui)taiat marunt ca pentru gulas
  • 2 cepe
  • 1 lingurita si 1/2 boia dulce
  • 3 linguri pline cu bulion de rosii( de casa ideal)
  • piper sare dupa gust
  • o lingura faina
  • 3 linguri ulei
  • Pentru galuste:
  • 3 oua
  • sare dupa gust
  • faina cat cuprinde sa iasa un aluat mai gros decat smantana
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de curcan:

Incingem uleiul in cratita, adaugam ceapa taiata marunt, apoi carnea si boiaua si sotam impreuna in jur de 7-8 minute.

Adaugam apa suficienta si lasam sa fiarba bine carnea acoperit.

Cand carnea este fiarta potrivim de sare dupa gust, punem bulionul amestecat cu putina apa si cu faina, adaugam si un praf de piper si mai lasam sa fiarba. Intre timp facem galustele.

Batem ouale cu sarea si apoi cu faina pana obtinem un aluat de consistenta smantanii doar ca putin mai gros.

Cu lingura luam din compozitie apoi punem in mancare. mai lasam inca 10-12 minute sa fiarba galustele si avem un papricas foarte gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de curcan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitele de curcan cu parmezan