Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am calit in ulei o ceapa tocata marunt,un ardei taiat cubulete si un morcov dat pe razatoarea mica.Am pus ciupercile care inainte le-am spalat in cateva ape,am condimentat si am lasat sa fiarba la foc mic.Cand ciupercile au fost aproape gata am pus apa sa treaca peste ele si le-am lasat sa fiarba inca 10 minute.
Intre timp am pregatit galustile din 4 oua,2 linguri ulei si 8 linguri faina.De data asta le-am pus sa fiarba direct in papricas ca sa lege sosul.Depinde pentru ce folosesc galustile daca e pentru supa sau ca garnitura, atunci le fierb separat in 3 litri de apa cu sare.
In 10 minute galustile sunt fierte,se pot pune cele doua linguri de smantana si se condimenteaza daca mai este nevoie.
Sunt delicioase!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult