Papricaș de porc

de Rita Ilies in Porc, 15 Mai 2015 | 9855 vizualizari

COMENTARII (24)

reisnaor_2006 1

15.05.2015, 10:21

MotanLaOale 1

15.05.2015, 10:21

bun bun

Gicuta 1

15.05.2015, 10:27

Foarte bun!

Rita Ilies 1

15.05.2015, 10:35

Ela68 1

15.05.2015, 10:40

ce frumos le aranjezi tu

Rita Ilies 1

15.05.2015, 11:34

Mulțumesc.

diaconta 1

15.05.2015, 12:09

Mamaaaa ce bine arata

Rita Ilies 1

15.05.2015, 12:37

Pfffff... nu-mi vine să cred că ești mulțumită.

diaconta 1

15.05.2015, 12:52

)))))) Mai,limba n-am mancat dar nici nu zic ca n-as manca.
Si sa stii ca si mie imi place mai mult cu carne de porc decat cu pui,eventual si cu putina afumatura

Bya Ralu 1

15.05.2015, 12:54

Cat de fain arata

Rita Ilies 1

15.05.2015, 13:22

Dia, n-ai mâncat deloc deloc limbă? Waaaaa! Să faci, să mănânci. Atâta-i de bunăăăăăăă!

Rita Ilies 1

15.05.2015, 13:23

Sunshine, haide la degustat.

laura_n 1

15.05.2015, 13:33

nici eu nu mananc limba, prefer sa fac altceva ))))

simona72 1

15.05.2015, 13:43

Mie imi place carnea de limba, ca sa nu zic ca-mi place limba

anca_rm 1

15.05.2015, 14:18

o bunatate de mancarica si o prezentare frumoasa

Rita Ilies 1

15.05.2015, 14:25

Lăurica, nici nu știi ce pierzi. Limba is good! ))

Rita Ilies 1

15.05.2015, 14:27

Așa, Simona, și Anca, explicați-le fetelor că limba e delicioasă. ))

Oana 1

15.05.2015, 14:51

Si eu sunt in gasca voastra, mie imi place limba

Bunica 1

15.05.2015, 16:26

Îmi place limba indiferent cum este preparată!

Rita Ilies 1

15.05.2015, 16:50

Yuhuuuuuu! V-am zis eu că limba is good! Mulțumesc, buni! Mulțumesc, Oana!

Catalina L 1

15.05.2015, 19:43

ce bun este

Rita Ilies 1

15.05.2015, 20:24

Așa e! E delicios!

dantes 1

16.05.2015, 11:47

Gustos!

Rita Ilies 1

16.05.2015, 12:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu cartofi si ciuperci