Papricas de porc cu galuste

de Bya Ralu in Porc, 30 Iun 2013 | 1579 vizualizari

 

Am vazut reteta la Timea...a fost delicioasa,multumesc de reteta!

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschiulet de porc
  • 2 linguri bulion
  • 2 cepe albe mari
  • 3 catei de usturoi
  • sare/piper
  • 1/4 boia dulce
  • 3 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin rose
  • Pentru galuste:
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • sare/piper
  • Pentru ornat :
  • patrunjel verde proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de porc cu galuste:

Carnea se spala si se taie cuburi potrivite.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline.Dupa cateva minute adauga si carnea si boia dulce.

Se lasa circa 5 minute si se stinge cu vinul rose.

Se adauga apa si se lasa la fiert la foc mic,pentru circa 30 minute.

Se adauga bulionul si se mai completeaza cu apa daca este nevoie.

Intr-un castron se bat ouale,cu un praf de sare si piper si faina.

Cu o lingura formam galustele.De fiecare data se baga lingura in zeama de la tocanita inainte de a forma galustele.

Se mai lasa circa 10 minute sa se faca si galustele,adaugand si usturoiul pisat si optional se poate adauga si boia iute.

Se orneaza cu patrunjel verde proaspat.

 

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi

2

In loc de bulion se poate adauga pasta de ardei sau ardei rosu

RETETA IN IMAGINI

Papricas de porc cu galuste-0
Papricas de porc cu galuste-1
Papricas de porc cu galuste-2
Papricas de porc cu galuste-3
Papricas de porc cu galuste-4

COMENTARII (47)

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

26.11.2013, 16:43

foarte gustos

Bya Ralu

Bya Ralu 1

26.11.2013, 17:45

babi5

babi5 1

14.06.2014, 06:29

T

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!