Papricas de pui

de gugugh in Pui, 3 Noi 2010 | 3604 vizualizari

 

o reteta noua pe care am preparat.o si sigur voi mai repeta reteta. usor de facut si e f buna si pt copilasi

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (eu am folosit ciocanele)
  • 1-2 morcovi
  • 5-6 cartofi rosii
  • 1 ceapa mai mare
  • 3 linguri boia dulce(pt iubitorii de iute pot folosi boia iute- chili)
  • sare, piper dupa gust
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

carnea se spala. ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei. adaugam si carnea de pui si lasam pana se albeste carnea de pui. punem boiaua si calim 1-2 min. punem apa cat sa acopere bine bucatile de carne si lasam la fiert timp in care curatam cartofii si morcovul, cartofii ii taiem cubulete nu prea mici iar morcovul rondele si punem peste carnea inabusita. lasam la foc mic sa se patrunda bine legumele si carnea.

asezonam cu sare, piper si cand e gata punem si patrunjelul tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

lasati putin mai mult la fiert ca sa se formeze un sos mai gros, dar amestecati din cand in cand sa nu se prinda.

2

servim alaturi de o painica calda facuta in casa

COMENTARII (3)

vanilla 1

03.11.2010, 14:08

lia maria 1

03.11.2010, 14:22

super bun

La Ancuta 1

03.11.2010, 16:15

imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21