Papricas de pui

de Lau in Pui, 19 Apr 2011 | 2263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  carne de pui
  • 2 cepe
  • 1 lingura boia de ardei
  • o cutie de rosii
  • sare
  • piper
  • Galuste
  • 1 ou
  • 100 g faina
  • 100 ml apa
  • sare
  • un strop de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Carnea se pune la prajit in ulei,adaugandu-se apa fierbinte din cand in cand. Cand este facuta se scoate pe un platou, iar in uleiul de la carne  se pune ceapa tocata marunt, se adauga sucul de la rosii,(se pun la stors rosiile) si boiaua de ardei. Se mai pune apa si se adauga carnea. Dupa ce am adaugat carnea o lasam sa fiarba acoperita cateva minute, potrivim de sare si piper. Daca nu este destul de groasa se adauga o lingura de faina, adaugam si rosiile taiate fasii, sa fiarba langa carne.

Facem galustele. Batem oul cu sare, apoi adaugam faina si apa. Trebuie sa obtinem un aluat moale. Punem apa si sare intr-o oala si cand fierbe adaugam cu lingura uda galustele, daca nu se ridica deasupra adaugam apa in aluat. Se lasa sa fiarba 5 min dupa care le scoatem si le adaugam in sos si se mai lasa 10 min la foc mic.

 

RETETA IN IMAGINI

Papricas de pui-0
Papricas de pui-1
Papricas de pui-2
Papricas de pui-3

COMENTARII (17)

elena1988

elena1988 1

21.04.2011, 10:08

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

23.04.2011, 18:48

mancarea a fost foarte gustoasa.si are si un aspect foarte placut caci nepotilor mei lea placut fffff mult caci pt ei asta a contat mai mult .tineo tot asa

cristiana_dana

cristiana_dana 1

25.04.2011, 16:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!