Papricas de pui

de Carmen_Ana in Pui, 30 Iul 2014 | 1880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripi de pui
  • o ceapa
  • 3 cartofi
  • boia dulce
  • 1/2 ardei iute
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper negru
  • marar verde
  • un praf de cimbru macinat
  • 4 linguri ulei
  • 100 ml vin
  • o lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Aripioarele le-am taiat in doua,apoi le-am condimentat cu sare,piper,boia si cimbru.
Le-am masat usor ,apoi le-am pudrat cu faina.

Legumele curatate de coaja,le-am taiat marunt / felii.

In oala de teflon am adaugat uleiul si aripile,am setat FRY si timpul 10 min.

Dupa ce s-au rumenit usor pe toate partile,am scos aripioarele pe o farfurie si in acelasi ulei am adaugat ceapa.

Am setat FRY si timpul 10 min .

In momentul cand ceapa a devenit translucida, am adaugat 1/2 de lingurita de boia dulce,am lasat sa se rumeneasca impreuna amestecand usor in oala.

Dupa 2-3 min,am adaugat cartofii,ardeiul iute si vinul,apoi apa cat sa acopere cartofii.

Am lasat aparatul sa termine programul FRY,apoi am adaugat aripioarele in oala,am dat gust cu sare,piper,cimbru .

Am setat STEW si timpul 20 de minute.

Cand s-a terminat programul ,am scos aparatul din priza,si am adaugat peste papricas smantana si mararul verde tocat fin.

Am servit papricasul cald,cei din familie adaugandu-si fiecare smantana.

 

 

TIPS-URI

1

Retete gatite la Multicooker Philips

RETETA IN IMAGINI

Papricas de pui-0
Papricas de pui-1
Papricas de pui-2
Papricas de pui-3
Papricas de pui-4

COMENTARII (5)

 merisor

merisor 1

30.07.2014, 17:59

Foarte bun papricasul tau de pui!

Rocsi

Rocsi 1

30.07.2014, 21:22

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

30.07.2014, 23:48

Ce bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!