Papricas de pui cu galuste

de ela in Pui, 9 Feb 2011 | 33540 vizualizari

 

de cand am vazut la Ruxy reteta,mi-a ramas gandul la mancarea asta...eu am facut cu pui,nu cu curcan...delicios.....din seria ,,la ceaun''....:)))

 

INGREDIENTE

  • 700 gr piept de pui dezosat,
  • 2 cepe
  • 2 linguri rase de boia dulce,
  • 3 linguri pline cu bulion de rosii de casa,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri  faina
  • 3 linguri ulei
  • verdeturi italiene,
  • 1cub concentrat de pui,
  • patrunjel
  • Pentru galuste:
  • 3 oua,
  • sare dupa gust,
  •  10 linguri rase de faina,cat sa iasa un aluat mai gros decat smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galuste:

Curatam ceapa si o tocam la robotul de bucatarie.

Pieptul de pui il taiem cubulete.

Intr-o cratita punem putin ulei si adaugam ceapa si pieptul de pui,boiaua,sare si piper,lasam pe foc 10minute,amestecand continuu.Adaugam apoi apa,cat sa acopere compozitia si lasam la fiert cu capacul pus,20minute.

Amestecam bulionul cu faina si putina apa si punem in papricas.Punem si cubul de pui si verdeturile italiene,dupa gust si amestecam.

Pregatim galustele din ouale batute cu faina si putina sare si cu o lingurita le adaugam in papricas si mai lasam pe foc vreo 15minute,pana fierb galustele,mai condimentam daca este cazul.Oprim focul si presaram patrunjel tocat.

 

RETETA IN IMAGINI

Papricas de pui cu galuste-0
Papricas de pui cu galuste-1
Papricas de pui cu galuste-2
Papricas de pui cu galuste-3
Papricas de pui cu galuste-4
Papricas de pui cu galuste-5
Papricas de pui cu galuste-6

COMENTARII (39)

mamaieelena

mamaieelena 1

10.02.2011, 15:10

delicios

Sylvia

Sylvia 1

13.02.2011, 14:07

Vai ce bine arata, de mare arta si salvez reteta

ionicaw

ionicaw 1

19.07.2014, 13:37

Merita incercat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!