Paprikas

de irena in Mancaruri cu carne, 8 Feb 2012 | 2877 vizualizari

 

Un fel de mancare foarte indragit .

 

INGREDIENTE

  • 700 gr cane vita (pui sau porc),
  • 4 cepe,
  • 4 catei usturoi,
  • 3 ardei grasi rosii,
  • 100 gr rosii ,
  • 100ml suc rosii,
  • 2 lingurite zahar,
  • sare,
  • 1/2 lingurita paprika,
  • 1/2 ardei iute,
  • patrunjel verde.
  • Ptr galuste :
  • 2 oua,
  • sare
  • faina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas:

Carnea se taie cubulete,se caleste,apoi se aduga ceapa,usturoiul,ardeiul,toate taiate cubulete si se calesc inca 5 - 6 min.Se adauga sare,paprika,apa sau zeama de supa cam 600 ml si se lasa la fiert pana carnea devine frageda.Se adauga rosiile taiate cubulete,sucul de rosii,zaharul si ardeiul iute taiat rondele,se lasa la fiert 5 min.Se adauga galustele si se lasa pe foc cca 10 min.Se orneaza cu patrunjel verde.

Se prepara galustele din 2 oua sare si faina, amestecate, pana cand consistenta e asemanatoare cu cea de galuste din gris.

 

TIPS-URI

1

Paprikasul se poate servi cu smantana ,sau cu ardei copti ,sau cu gogosari si castraveti murati .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paprikas 145345
retete culinare - Paprikas 145346
retete culinare - Paprikas 145347
retete culinare - Paprikas 145348
retete culinare - Paprikas 145349
retete culinare - Paprikas 145350
retete culinare - Paprikas 145351

COMENTARII (16)

iri_iri 1

08.02.2012, 18:52

eu l-as manca si simplu daca l-as avea in fata

Rux 1

08.02.2012, 21:15

Da...cu adevarat!

babi5 1

19.06.2013, 18:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21