Parfait cu capsuni

de Bunica in Dulciuri, 1 Iun 2016 | 2699 vizualizari

 

Dacă tot ne-am dorit să vină căldura,acum vrem să ne răcorim.Pentru asta am pregătit un parait cu căpșuni. un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. smântână 30 %grăsime
  • 6 ouă
  • 200 g. zahăr
  • 3 linguri suc de căpșuni
  • Jeleul:
  • 500 g. căpșuni
  • 50 g. zahăr
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfait cu capsuni:

Jeleul

Într-o crăticioară pune capșunele și zahărul la fiert.

Amestecă tot timpul și sfarmă căpșunele.

Când începe să se îngroașă ia de pe foc și lasă la răcit.

Separă albușurile de gălbenușuri.

Gălbenusurile, zahărul și sucul de căpșuni se pun într-un vas și se pun pe foc.

Lasă la fiert, la foc mic, amestecând mereu.

Când compoziția s-a îngroșat ia-o de pe foc.

Smântâna se mixează până stă pe teluri.

Peste frișcă adaugă crema de gălbenusuri și jeleul de căpșuni

Amesetcă până la omogenizare.

Pune compoziția într-un vas și dă la congelator.

 

 

TIPS-URI

1

căpșunele au fost foarte dulci și n-au necesitat mai mult zahăr

2

albușurile se pun intr-un borcan la congelator

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

CameliaR 1

02.06.2016, 18:02

Yamyy!

Bunica 1

02.06.2016, 18:34

mirela0911 1

03.06.2016, 09:39

Foarte bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert croissante cu unt