Parfe cu ciocolata

de Brindusa in Prajituri, 10 Apr 2010 | 3844 vizualizari

COMENTARII (13)

Rocsi 1

10.04.2010, 19:08

fara cuvinte ce bina arata

gaby_duceag 1

10.04.2010, 19:14

brandusa,hop si io.suna minunat reteta asta,dar zau nu stiu cand sa fac tot ce am la favorite)

Brindusa 1

10.04.2010, 19:18

nu-mi spune, gaby, k si eu sunt in aceeasi situatie

Brindusa 1

10.04.2010, 19:19

iti multumesc, rocsi

Teo 1

10.04.2010, 19:35

eu tot ce vad si-mi place testez; uneori imi zic ca am ;;innebunit'' si asta imi place!

Sylvia 1

10.04.2010, 20:23

Excelent arata !

Miha 1

10.04.2010, 21:00

Super!

Dana Cristea - pusikmea 1

10.04.2010, 21:26

arata tare bn, si eu incerc tot ce-mi place, dar cum am patit azi, de nu mi-a iesit nimic,nu-mi mai vine sa incerc nimic, nimic

Bunica 1

10.04.2010, 22:54

Poti sa o faci cu incredere ,Teo.E foarte buna ! Eu am facut-o de multe ori, e preferata mea,dar n-am apucat sa o pun. Eu pun si albusurile batute spuma. Felicitari, Brindusa!

Brindusa 1

11.04.2010, 00:21

Bunica, de obicei si eu pun albusurile, ca sa iasa mai multa

Brindusa 1

11.04.2010, 00:23

Dana, asta n-are cum sa nu-ti iasa! Eu o fac asa de ani de zile, inca din tineretile bucataritului si a iesit mereu

ela 1

11.04.2010, 00:25

eu vreau cu ness,e tareee bun

Pasiune pentru bucatarie 1

12.04.2010, 10:26

doamne ce bunatate imi vad ochii.Foarte bn arata.Felicitari brandusa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata si crema de iaurt cu visine