Parfe de ciocolata

de Miha in Dulciuri, 29 Iun 2010 | 10491 vizualizari

COMENTARII (23)

Pasiune pentru bucatarie 1

29.06.2010, 00:14

Miha 1

29.06.2010, 00:17

ana 1

29.06.2010, 07:32

Imi pastrez o portie pentru vineri cand iese soarele

gaby_duceag 1

29.06.2010, 08:31

tu crezi ca tine pana vineri cu puii ei?)ai mei aseara voiau toata prajitura cu visine si le-am zis: stoop, si pentru maine ca-i sarbatoare si alta nu va fac)

ana 1

29.06.2010, 08:34

O pastrez eu la congelator

lia maria 1

29.06.2010, 08:35

yamy,yami

Dana Cristea - pusikmea 1

29.06.2010, 09:06

madi_marin 1

29.06.2010, 09:18

ce bun trebuie sa fie....

Julie 1

29.06.2010, 09:55

mmm! cu ciocolata! cum sa nu fie bun!

Corinuta 1

29.06.2010, 10:21

Vreau si eu!

Rocsi 1

29.06.2010, 11:00

sper k a mai ramas ceva k au invadat fetele parfeul tau

Miha 1

29.06.2010, 11:28

Ana, ai dat comanda de niste soare pentru vineri?

Miha 1

29.06.2010, 11:29

Gaby, azi e sarbatoare?

Miha 1

29.06.2010, 11:30

Ioi...ca m-am uitat acu in calendar...azi e ziua soacra-mii si eu am uitat...

Miha 1

29.06.2010, 11:31

Pai daca tot e ziua soacra-mii...sa curga rauri de sampanie si portii generoase de parfe.

ela 1

29.06.2010, 11:41

ce imi place parfe-ul la nebunie,vreau si de aici o portie

Miha 1

29.06.2010, 11:49

Una generoasa?

nadina73 1

29.06.2010, 12:01

la favo cu ea

Miha 1

29.06.2010, 12:08

Nadina

Adinacarla 1

29.06.2010, 12:25

yam, yam

silvi0ara 1

29.06.2010, 17:12

Laly 1

29.06.2010, 22:28

Mai Miha ce mananca lumea de aici noaptea.Daca ajungi la ora asta nu mai gasesti nimic.Cred ca sunt spalate si vasele

Cris2711 1

02.04.2011, 17:28

Miha draga ,ma innebuniti cu parfait-urile voastre voi aveti si eu nu ma pun acum pe facut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert Cheesecake Oreo