Parizer pane

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2014 | 2409 vizualizari

 

Destul de banal insa un mic dejun satios ! >:D>

 

INGREDIENTE

  • 8 felii parizer
  • 2 oua
  • 4 linguri cu pesmet
  • 4 linguri cu faina
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parizer pane:

Ouale le mixam spuma adaugand sare dupa gust.

Trecem fiecare felie de parizer intai prin faina,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

Le prajim pe ambele parti in ulei incins.

Le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Se servesc calde .

 

COMENTARII (20)

Bunica 1

03.04.2014, 13:16

Eheeeeee,asta faceam pe vremea raposatului))

Alexandra Elena 1

03.04.2014, 14:24

Andreea Caroline 1

03.04.2014, 14:33

Buni ...eu am ramas cu amintiri )

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: