Pariziene cu crema de vanilie si visine de post

de Rocsi in Dulciuri, 16 Mar 2014 | 17527 vizualizari

COMENTARII (76)

AndreaE 1

16.03.2014, 22:37

Ce apetisante mai pot fi

tiby 1

17.03.2014, 08:29

suuupppeeeeerr !

simona72 1

17.03.2014, 08:48

Bravo Rocsi!! Arata de revista!

MIUTA 1

17.03.2014, 10:48

anca_rm 1

17.03.2014, 10:48

foarte bine arata parizienele tale , si sunt tare buneee

nadea68 1

17.03.2014, 19:53

Rocsi 1

17.03.2014, 20:35

AndreaE multumesc.

Rocsi 1

17.03.2014, 20:35

Multumesc Tiby.

Rocsi 1

17.03.2014, 20:35

Simona iti multumesc mult

Rocsi 1

17.03.2014, 20:35

Miuta

Rocsi 1

17.03.2014, 20:36

Anca multumesc mult

Rocsi 1

17.03.2014, 20:36

Nadea

RuxyRux 1

17.03.2014, 20:37

Exceptionale Rocs...si eu am facut acum doua saptamani cu vanilie pentru micul dejun...s-au mancat imediat, am preparat dupa reteta Diei

MARYLENA 1

17.03.2014, 21:10

Se poate face in loc de lapte de soia cu lapte normal?

Rocsi 1

17.03.2014, 21:41

Asa este Ruxy, sunt grozave

Rocsi 1

17.03.2014, 21:42

Marylena se pot face si cu lapte normal. Uite am aici o reteta si de frupt daca nu vrei sa le faci de post: http://www.bucataras.ro/retete/pariziene-cu-crema-de-ciocolata-sau-gem-cu-nuca-42411.html si poti folosi ce umplutura doresti!

JulyCris 1

19.03.2014, 19:49

Super!

Rocsi 1

19.03.2014, 20:20

Multumesc July

roxana_simona 1

21.03.2014, 18:21

Rocsi 1

21.03.2014, 19:41

Roxana

kytz 1

06.01.2017, 10:30

Waw!

Rocsi 1

06.01.2017, 12:57

Multumesc mult Kytz!

Ancutsa 1

21.07.2017, 15:05

Tare frumoase si pufoase!

Rocsi 1

21.07.2017, 18:52

Multumesc Ancutsa!

dantes 1

18.11.2020, 10:46

Delicioase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa rapida de post