Pariziene cu mere

de vio_dreams in Dulciuri, 15 Sep 2013 | 7140 vizualizari

COMENTARII (16)

T I M E A 1

15.09.2013, 18:15

Minunate! Eu am facut cu piersici azi

Valclaudia 1

15.09.2013, 18:16

deosebit de apetisante!

Bya Ralu 1

15.09.2013, 18:25

bune

kukibella 1

15.09.2013, 18:38

Rocsi 1

15.09.2013, 19:22

Foarte mult imi plac. Sunt delicioase

simona72 1

15.09.2013, 20:04

Angelina_Elena 1

15.09.2013, 20:24

Minunate!

Lau 1

15.09.2013, 21:50

RuxyRux 1

15.09.2013, 21:56

Perfecte!

karla 1

15.09.2013, 22:00

xana 1

15.09.2013, 22:11

nilgun 1

15.09.2013, 22:24

yummyyy

MotanLaOale 1

16.09.2013, 08:23

diaconta 1

16.09.2013, 10:33

foarte mult imi plac

carmen_garda 1

02.11.2013, 10:17

si zahar la aluat ce gramaj???...scrie ca se amesteca dar cat se pune nu scrie!!!

remusikiu 1

11.01.2014, 20:17

Arata bine, acum sa vedem daca ies la fel de bune pe cat par, eu am mai adaugat putine schimbari. si cam 2 linguri pline de zahat, eu asa am pus, si a fost ok, imediat o pun la cuptor si am sa pun si o poza daca pot.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta insiropata din foietaj si mere