Parjoale

de dentistutza in Porc, 20 Noi 2010 | 8510 vizualizari

 

Clasic ! Cui nu-i plac???

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. pulpa porc tocata
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei usturoi pisat
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri mustar
  • 1/2 legatura marar
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale:

Ceapa si mararul se dau la blender impreuna. Se amesteca toate ingredientele, se potriveste compozitia de gust si se formeaza parjoale cu mana umeda. Se tavalesc prin faina, se scutura excesul si se prajesc in ulei de palmier la foc f. moderat pana sunt patrunse. Se sevesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Parjolute de primavara