Parjoale (Bhaji) cu ceapa

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2012 | 6203 vizualizari

 

De cand am vazut reteta la Mitinita am ramas cu gandul la ea. Sunt un mare mancator de ceapa si imi place sub orice forma. Am adaptat-o romaneste si a fost foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe mari
  • 3 fire de ceapa verde
  • 4 catei de usturoi
  • 100g faina
  • 175ml lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale (Bhaji) cu ceapa:

Ceapa, ceapa verde si usturoiul se toaca la robot.

Intr-un castron se amesteca celelalte ingrediente cu mixerul.

Se adauga ceapa in castron si se amesteca bine cu o lingura.

Se pune ulei intr-o tigaie si cand este incins se ia cu lingura din compozitie si se pun in ulei parjoalele.

Se prajesc pe ambele parti pana sunt rumenite frumos.

Sunt bune calde dar si reci. Eu am apucat sa mananc si reci!

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Parjoale (Bhaji) cu ceapa-0
Parjoale (Bhaji) cu ceapa-1
Parjoale (Bhaji) cu ceapa-2
Parjoale (Bhaji) cu ceapa-3
Parjoale (Bhaji) cu ceapa-4
Parjoale (Bhaji) cu ceapa-5
Parjoale (Bhaji) cu ceapa-6
Parjoale (Bhaji) cu ceapa-7
Parjoale (Bhaji) cu ceapa-8
Parjoale (Bhaji) cu ceapa-9
Parjoale (Bhaji) cu ceapa-10
Parjoale (Bhaji) cu ceapa-11
Parjoale (Bhaji) cu ceapa-12
Parjoale (Bhaji) cu ceapa-13
Parjoale (Bhaji) cu ceapa-14
Parjoale (Bhaji) cu ceapa-15

COMENTARII (42)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

24.06.2012, 17:08

Zamfira

Zamfira 1

30.06.2012, 15:19

oooo ce bunatate!!!!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

30.06.2012, 15:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!