Parjoale by gaby

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2014 | 2296 vizualizari

 

O alta reteta buna by gabytza http://www.bucataras.ro/retete/chifteleparjoale-26109.html,nu este 100% by gaby dar 80 este :))

 

INGREDIENTE

Pentru chiftele:

  • 1/2 tava carne porc si vita
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 ceapa alba
  • 1 ou
  • 1 colt de paine inmuiat in lapte
  • patrunjel tocat marunt
  • sare/piper.boia

Pentru prajit:

  • 2 oua
  • faina
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale by gaby:

Carnea de tocat se amesteca cu oul,condimentele,ceapa tocata marunt,morcovul dat pe razatoarea mare,ardeiul gras tocat cuburi(este optional).

Cartoful se da pe razatoarea mare si se lasa cateva minute,dupa care se stoarce bine de zeama si se adauga peste carnea tocata.

Punem si coltul de paine inmuiat in lapte si stors bine si patrunjelul tocat marunt

Se amesteca bine toate ingredientele dupa care se lasa 30 minute sa se odihneasca.

Se umezesc palmele se formeaza bilute,se trec prin faina si prin ouale batute bine, dupa care se pun la prajit intr-un ceaun cu ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie sa absoarba uleiul in exces.

Se servesc atat reci cat si calde.

 

TIPS-URI

1

se pune si usturoi(eu nu am avut)

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Parjoale by gaby 355180
retete culinare - Parjoale by gaby 355182
retete culinare - Parjoale by gaby 355184
retete culinare - Parjoale by gaby 355185
retete culinare - Parjoale by gaby 355186
retete culinare - Parjoale by gaby 355187
retete culinare - Parjoale by gaby 355188
retete culinare - Parjoale by gaby 355189

COMENTARII (36)

Bya Ralu 1

04.12.2014, 12:02

dantes

Bya Ralu 1

04.12.2014, 12:02

simo stie stie

shukly 1

20.01.2015, 11:59

chiftelutele pane nu cred ca sunt o idee buna, pentru ca oul de la suprafata se face foarte repede, iar carnea va ramane cruda inauntru

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18