Parjoale delicioase

de anisoara in Mancaruri cu carne, 24 Mai 2010 | 12242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 0.5 kg de carte tocata din vita cu porc
  • 150 gr de paine uscata
  • 80 ml lapte
  • 2 oua
  • Putina sare
  • Piper negru macinat
  • marar uscat
  • 100 gr de ciuperci
  • 80 gr de cascaval dat prin razatoare
  • ulei  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale delicioase:

Carnea tocata se toarna intr.-un vas mai mare .
Painea uscata se pune la inmuiat in lapte, si dupa ce este inmuiata se adauga cu tot cu lapte peste carnea tocata . Se toarna sarea si condimentele – piperul si mararaul. Se adauga ouale amestecate in prealabil cu o furculita .

Toata masa se amesteca bine si incepem sa batem foarte bine si foarte mult cu palmele in compozitia de carne tocata, pina primim o masa uniforma. Se vede in taietura pe foto.
In timpul cind batem bine masa de carne, mainele le ungem, din cind in cind, cu ulei.

Vasul cu masa tocata il lasam sa se odihneasca cca 30 minute in frigider.
Dupa aceia rupem cite o bucata cam de 100-130 gr , atent, din masa de carne tocata si formam niste bilute, ca apoi cind le turtim intre palme sa primim
parjpoale de forma rotunda, cu inaltimea de 2 cm . Toate parjoalele formate le aranjam pe un fund de lemn sau de plastic , uns cu ulei, si le lasam , undeva 30 minute.

Intre timp incalzim cuptorul pina la temperatura de 200 C.

Aranjam parjoalele pe o tava de la cuptor si le coacem in cuptor 10 minute, le scoatem din cuptor , adaugam ciupercutele marinate sau coapte amestecate cu jumatate din cascavalul ras, presuram restul de cascaval deasupra lor si le mai coacem in cuptor 7 minute.

Parjoalele se primesc foarte suculente si gustoase deaceia si le-am pus denumirea de parjoale delicioase. Sint la fel de gustoase si calde, si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale delicioase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

madi_marin 1

24.05.2010, 09:32

ce bine arata.... nu ne-ai mai incantat cam de mult cu bunatati de-ale tale.... bine ai revenit...

Rocsi 1

24.05.2010, 10:20

ce apetisante

nadina73 1

24.05.2010, 23:38

ce bine arata 5 furcu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Musaca