Parjoale ministeriale

de Miha in Pui, 24 Sep 2009 | 14396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri pline cu amidon
  • 1 varf de cutit cu bicarbonat
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale ministeriale:

Pieptul de pui il taiem cubulete.


Oul il batem bine impreuna cu condimentele.Adaugam smantana si amidonul.


In acest amestec punem cubuletele de carne si omogenizam. Lasam putin la frigider,10-15 minute.


Din acest amestec se ia cate o lingura si se pune in tigaia cu ulei bine incins.Se prajesc pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.


Se servesc calde,cu garnitura preferata.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Parjoale ministeriale 7937
retete culinare - Parjoale ministeriale 7938
retete culinare - Parjoale ministeriale 7939
retete culinare - Parjoale ministeriale 7940
retete culinare - Parjoale ministeriale 7941
retete culinare - Parjoale ministeriale 7942

COMENTARII (26)

gaby_duceag 1

05.11.2009, 19:35

@Swanheart.exact asa face si al meu.si chiar daca e pilaf cu pui,tot mai pune si salam.ehee,io n-am ce gati spanac,dovleac,praz ..ca pap numa' eu.chiar imi amintesc intr-o seara ca eu aveam in fata clatite banatene si sotul avea carnacior cu ochiuri si branza .si-au aparut copii care-au zis in cor:vrem de la tata!

sorin 1

19.11.2009, 23:31

Executat. A iesit excelent (si aspectuos, daca "lucrezi" grijuliu). Are inca o mare calitate, fata de alte moduri de a prepara pieptul de pasare; pieptul de pasare, fript sau facut pane, este excelent atata vreme cat este proaspat - dupa 1-2 h devine uscat si-si pierde din "farmec". Pregatit in modul propus de Miha ramane fraged si apetisant chiar si a 2-a zi (nu stiu care este explicatia)
Sorin

Miha 1

19.11.2009, 23:51

Sorin, ma bucur tare mult ca v-au placut. Cred ca "de vina" sunt bicarbinatul si amidonul.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura cu branza si cacao
  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!