Parjoale vesele

de Andreea Baraboi in Porc, 21 Oct 2014 | 2704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spata porc pe care am tocat-o acasa
  • o capatana usturoi
  • un cartof
  • vegeta
  • piper
  • 3 oua
  • 2 linguri faina grau
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale vesele:

Am dat pe robot   carnea, cartoful si usturoiul le asezam intr-un vas  unde  adaugam  ouale, vegeta, piperul si am amestecat, iar apoi am adaugat cele 2 linguri de  faina si am continuat sa amestec.

Pregatim tigaia unde adaugam putin ulei, si facem  parjolutele, le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti si apoi le asezam pe o farfurie  tapetata cu  hartie de  bucatarie .

Pofta buna !!

TIPS-URI

1

eu in tigaie folosesc ulei numai la inceput iar dupa nu mai imi este necesar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale vesele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet fraged cu rosii cherry (reteta nr. 200)