Parjoale vesele

de Andreea Baraboi in Porc, 21 Oct 2014 | 936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spata porc pe care am tocat-o acasa
  • o capatana usturoi
  • un cartof
  • vegeta
  • piper
  • 3 oua
  • 2 linguri faina grau
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale vesele:

Am dat pe robot   carnea, cartoful si usturoiul le asezam intr-un vas  unde  adaugam  ouale, vegeta, piperul si am amestecat, iar apoi am adaugat cele 2 linguri de  faina si am continuat sa amestec.

Pregatim tigaia unde adaugam putin ulei, si facem  parjolutele, le lasam sa se rumeneasca pe ambele parti si apoi le asezam pe o farfurie  tapetata cu  hartie de  bucatarie .

Pofta buna !!

 

TIPS-URI

1

eu in tigaie folosesc ulei numai la inceput iar dupa nu mai imi este necesar .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Parjoale  vesele 348391
retete culinare - Parjoale  vesele 348392
retete culinare - Parjoale  vesele 348393
retete culinare - Parjoale  vesele 348394

COMENTARII (5)

reisnaor_2006 1

21.10.2014, 19:21

buneeeeeeeeeeee

Panacris 1

22.10.2014, 07:58

Rocsi 1

22.10.2014, 21:08

Buneee

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: