Pasca cu aluat fraged si umplutura cremoasa

de Rocsi in Prajituri, 10 Mai 2013 | 22949 vizualizari

COMENTARII (44)

Rocsi 1

10.05.2013, 21:37

Crisulina pupici

Rocsi 1

10.05.2013, 21:37

Multumesc Daria

Rocsi 1

10.05.2013, 21:37

Camelia macar asa virtual sa servim

Rocsi 1

10.05.2013, 21:38

Multumesc mult MEri

Rocsi 1

10.05.2013, 21:38

Simona multumesc

Rocsi 1

10.05.2013, 21:38

Sasha multumesc

Rocsi 1

10.05.2013, 21:38

Tabita mie imi place enorm

Rocsi 1

10.05.2013, 21:38

Vladimir

Rocsi 1

10.05.2013, 21:39

Anca se pare ca avem aceleasi gusturi ..Bine ca daca stiam ce pufos imi iese aluatul de cozonac faceam o foaie subtire din acel aluat.

Rocsi 1

10.05.2013, 21:39

Lau multumesc

Rocsi 1

10.05.2013, 21:39

Cookie multumesc

Rocsi 1

10.05.2013, 21:40

Simona multumesc

Rocsi 1

10.05.2013, 21:40

Lubita multumesc mult

Rocsi 1

10.05.2013, 21:40

Dey

Rocsi 1

10.05.2013, 21:40

Dia multumesc mult

adry88 1

10.05.2013, 22:01

super buna

Rocsi 1

10.05.2013, 23:36

Multumesc Eduard

diana_k 1

11.05.2013, 20:35

ce pasca frumoasa ai facut Rocsi!

Rocsi 1

11.05.2013, 21:38

Multumesc mult Diana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cozonac moldovenesc