Pasca cu branza

de Catalinaflorea in Dulciuri, 13 Apr 2015 | 2554 vizualizari

 

Ingredientele sunt pentru 2 pasti mici sau o pasca mare, mare.Foarte branzoasa.

 

INGREDIENTE

  • Umplutura:
  • 1400 g branza dulce
  • 6 oua
  • 100 g zahar
  • coaja de la 3 portocale si 2 lamaii
  • 3 linguri de faina
  • 200 g stafide inmuiate in apa calduta
  • Crusta(aluat):
  • 250 g faina
  • 100 g ulei sau unt topit
  • 100 g zahar
  • praf de copt
  • 2 oua
  • coaja de portocala
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza:

Umplutura:

Branza se mixeaza cu zaharul si coaja de le fructe. Albusurile se bat spuma tare apoi se adauga peste branza si se pun pe rand toate galbenusurile. Se amesteca bine si se adauga stafidele apoi faina in ploaie.

Crusta:

Se bat ouale cu zaharul pana se topeste;se adauga uleiul apoi faina amestecata cu praful de copt si coaja de portocala.S-ar putea sa mai fie nevoie de faina.

Se pastreaza o parte mica din aluat pentru partea de sus;celalalt se intinde cu mana in tava,se adauga peste umplutura.

Se intinde o foaie se taie bucatele cu cuitul sau rola decorativa si se intinde deasupra.

Se da la cuptor la 180 de grade pentru o ora sau mai mult daca aveti tava mare sau 45-50 minute pentru tava mica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Izmene intoarse