Pasca cu branza dulce

de diaconta in Dulciuri, 24 Apr 2011 | 6884 vizualizari

COMENTARII (41)

MotanLaOale 1

26.04.2011, 09:13

foarte buna

diaconta 1

26.04.2011, 16:33

Medi Cris si inca una Motane

Corinuta 1

26.04.2011, 16:51

foarte frumoasa!

gaby_duceag 1

26.04.2011, 16:53

zi si tu ca medi, ca tu ai copt-o)))
ca asa zice ea de sarmale, ca le-a fiert ea))))

MVMih 1

27.04.2011, 21:45

Diaconta !...place place Hai ca ai avut cat de cat activitate la preparat fata de mine...imi e si rusine. Multa sanatate tie si tuturor bucatarasilor nostri

diaconta 1

27.04.2011, 21:57

Gabita,io ma laud ca am transpirat nitel la framantat da' tot eu am pus-o...in cuptor

gaby_duceag 1

27.04.2011, 21:58

pfuu, cata treaba

diaconta 1

27.04.2011, 21:59

MVMih asa-i ca nu's chiar asa lenesa?
mai am ceva sanse sa ma marit
mi-a fost lene doar sa postez si n-am avut timp de poze,ca dupa cum se vede cosercuta-i plina

diaconta 1

27.04.2011, 21:59

Gaby tot ma mir cum de fac fata

MVMih 1

27.04.2011, 22:10

Eee acum nici sa te ridic in slavi de harnicie dar tre sa recunos ca nici lenea nu prea bea cafea cu tine. De maritis nu ma leg ca poate nu-mi permite varsta Oricum daca iti doresti si ce iti doresti asa sa se intample.

diaconta 1

27.04.2011, 22:18

Pacat ca nu-ti permite varsta,mai c-ar merita sa te astept ca esti simpatic
nici nu ma laud eu ca's harnica la bucatarie,acolo intru doar cand vreau sa ma joc,altfel sunt mult prea ocupata cu alte...activitati

horia 1

30.04.2011, 00:50

extraordinara!daca-mi doresc ceva in momentul asta, sa stiti ca pasca este...mai ales una asemanatoare cu asta facuta de tine.ce prezentare...wooowwwww!!! calificativ max.

horia 1

30.04.2011, 00:51

....Dia iti doresc un sfarsit de saptamana placut!

horia 1

30.04.2011, 00:52

p.s. ti-a mai ramas ceva din pasca?

diaconta 1

01.05.2011, 21:30

Horia a fost un weekend extraordinar sunt un om nou acuma
mi-a mai ramas pasca ca m-am facut musafir in weekend,hai sa-ti dau

adry88 1

31.05.2011, 16:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert pasca fara aluat