Pasca cu branza dulce si stafide fara aluat

de Bya Ralu in Prajituri, 16 Apr 2012 | 8608 vizualizari

 

Am facut reteta lui Ela,dar in stilul meu!e minunata!mi-a placut super mult!sa o incercati cu incredere:)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza de vaci Dr. Qetker
  • 150 g smantana
  • 200g zahar
  • 100 g unt
  • 3 linguri faina
  • 6 oua
  • 1 plic intaritor pentru branza
  • 1 pliculet de zahar vanilat bourbon
  • zahar pudra
  • scortisoara
  • esente:lamaie,rom,vanilie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza dulce si stafide fara aluat:

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu un praf de sare, pana se fac spuma. Galbenusurile le frecam cu zaharul, pliculetul vanilat, esentele si untul moale (se pune la foc, se topeste si se lasa la racit, nu se adauga cald). Se adauga branza, smantana, intaritorul de branza, faina, spuma de albusuri si stafidele (se inmoaie intr-o esenta de rom cu 10 minute inainte).

Intr-un vas termorezistent se pune unt si se tapeteaza cu faina, dupa care adaugam compozitia si se lasa la foc mediu cca 1 ora. Se verifica cu o scobitoare(daca nu se lipeste cpmpozitia de bat e facuta).Se lasa la rece si se presara putina scortisoara si zaharul pudra!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza dulce si stafide fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasca - reteta simpla